Stadion vandalizat în liga a doua italiană. Meciul Varese - Avellino, amânat



 

**VIDEO** Stadion vandalizat în liga a doua italiană. Meciul Varese - Avellino, amânat

Meciul Varese - Avellino, din Serie B, liga a doua italiană, a fost amânat, după ce stadionul pe care trebuia să se dispute partida a fost vandalizat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Potrivit presei din Italia, mai multe persoane au intrat în stadion vineri noapte şi au distrus gazonul, băncile de rezerve şi porţile. De asemenea, pe zidurile arenei Franco Ossola au fost scrise mai multe mesaje împotriva clubului, echipei şi a preşedintelui Pierpaolo Cassara.

Atacul nu a fost încă revendicat, iar poliţia a început deja o anchetă, însă toate indiciile duc spre faptul că a fost vorba de un protest al fanilor lui Varese, nemulţumiţi de rezultatele echipei.

Varese ocupă ultimul loc în Serie B şi are şanse minime să evite retrogradarea în liga a treia, cu şapte etape rămase de disputat.

După o singură victorie în ultimele 14 etape, ultraşii din oraşul lombard nu au mai rezistat şi au ales o metodă extremă de protest. Fanii nu au fost convinşi nici de proiectul propus de noua conducere, care îl are în frunte pe Pierpaolo Cassara.

Nu este singurul episod violent care a avut loc în fotbalul italian în acest sfârşit de săptămână. Vineri seară, suporterii lui Cagliari, penultima clasată în Serie A, au atacat cantonamentul echipei, existând informaţii că inclusiv unii dintre jucătorii lui Zdenek Zeman au căzut victime furiei tifosilor.

Sky Italia susţine că totul a început după ce jucătorii au întors spatele celor aproximativ 39 de fani care au venit în cantonamentul echipei şi au cerut respect pentru club. Furioşi de reacţia fotbaliştilor, suporterii sarzilor i-au atacat fizic pe aceştia, unii dintre ei fiind loviţi.

Potrivit agenţiei ANSA, clubul a confirmat incidentul, iar Zeman a anulat tot programul stabilit pentru seara de vineri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑