Cristiano Bergodi: "Craiova parcă a jucat finala UEFA Champions League!"



 

**VIDEO** Cristiano Bergodi:

VIDEO Rapid - CSU Craiova 1-2. Dezamăgire uriașă pentru giuleșteni, care au condus la pauza partidei, doar pentru a încasa apoi două goluri de la Mateiu și Nuno Rocha, care transformă misiunea evitării retrogradării într-un foarte dificilă pentru Cristiano Bergodi și ai săi.

După meci, antrenorul italian a vorbit la microfonul Digi Sport despre dezamăgirea eșecului, dar și despre planurile pe termen scurt pe care le are în Giulești. Tehnicianul a semnalat și modul în care jucătorii de la CSU s-au sacrificat pentru victoria de la București:

"E o dezamăgire mare, pentru că ne gândeam la o victorie, dar cred că am făcut o primă repriză foarte bună. După aceea, echipa a scăzut un pic și asta s-a văzut pe teren. Craiova e bine pregătită fizic, e normal, probabil că au avut mai multă răutate la finalul campionatului. Parcă se juca finala UEFA Champions League! Dar nu e o problemă, eu mă gândesc doar la băieții mei, nu pot să reproșez nimic. După ce am luat golul egalizator ne-a afectat din punct de vedere psihologic, ne-a bulversat.

Nu eram echilibrați în centrul terenului și am luat și al doilea gol. Păcat, e dezamăgire mare. Dar mai avem două meciuri și vedem ce se întâmplă. Azi mi se pare că CSU a jucat cu mai multă răutate, doar ceea ce am observat. Nu am fost luați prin surprindere, pentru că știam că ei sunt o echipă bună, care pasează bine, cu jucători de viteză. Șansele au scăzut, asta e normal, dar încercăm să câștigăm la Cluj", a spus Bergodi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑