Manchester United - Arsenal 1-1. Van Gaal a ratat o șansa de a duce "diavolii" pe locul 3



**VIDEO** Manchester United - Arsenal 1-1. Van Gaal a ratat o șansa de a duce

În penultima etapă a campionatului englez, Manchester United și Arsenal au remizat pe "Old Trafford", scor 1-1, într-un meci în care gazdele au dominat ostilitățile și au deschis scorul prin voleul lui Ander Herrrera (30). După pauză, londonezii au egalat cu autogolul lui Tyler Blackett (82), jucător introdus după pauză.

După acest rezultat, Manchester United rămâne pe locul 4, care duce în preliminariile UCL, fiind la un singur punct în spatele lui Arsenal, ultima clasată pe podium, care s-ar califica astfel direct în grupele Champions. În plus, "tunarii" au și un meci mai puțin disputat. În ultima etapă, United joacă la Hull, iar Arsenal se va duela cu WBA (acasă).

Van Gaal a aliniat o echipă ofensivă, în care și-au făcut loc Falcao și Rojo, care i-au înlocuit pe accidentații Rooney și Shaw. Chris Smalling a fost în premieră căpitan la United și s-a achitat bine de sarcini, dar defensiva gazdelor a devenit vulnerabilă în repriza secundă. Golul superb al lui Herrera putea fi dublat de reușita lui Daley Blind, dar șutul acestuia din lovitură liberă l-a lovit pe Smalling și tabela indica 1-0 la pauză.

Arsenal nu a expediat nici măcar un șut pe poartă în primele 45 de minute, egalând un record vechi de 11 ani, dar în partea a doua putea egala la execuția lui Ramsey, care a fost scoasă de pe linia porții de Rojo. Van Gaal i-a pierdut pe Rojo și De Gea accidentați, dar cei doi înlocuitori, Tyler Blackett și Victor Valdes, au fost foarte ghinioniști în minutul 82, când Theo Walcott a centrat în careu, Blackett a deviat nefericit, iar Valdes s-a lăsat păcălit de minge. 1-1!

Manchester United (4-1-4-1): De Gea (74 Valdes) - Valencia, Smalling, Jones, Rojo (73 Blackett) - Blind - Mata, Herrera, Fellaini, Young - Falcao (61 Van Persie). Antrenor: L. Van Gaal

Arsenal (4-2-3-1): Ospina - Bellerin (72 Walcott), Mertesacker, Koscielny, Nacho Monreal - Coquelin, Cazorla (73 Wilshere)- Ramsey, Ozil, A. Sanchez (90 Flamini) - Giroud. Antrenor: A. Wenger

></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑