Andrei Cojocari a semnat cu Milsami Orhei



 

Continuă transferurile în Divizia Naţională. Milsami a făcut prima achiziţie, după ce l-a readus pe Andrei Cojocari în campionatul moldovenesc. Acesta a evoluat în ultima perioadă la echipa FK Lokomotiv din Taşkent, cu care şi-a reziliat de comun acord contractul după numai jumătate de an. 

Milsami Orhei se întăreşte pentru noul sezon din Divizia Naţională. Orheienii au realizat primul transfer din acest intersezon, semnând cu fostul zimbrist, Andrei Cojocari. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a revenit din Uzbekistan, unde a jucat timp de jumătate de an la FK Lokomotiv, liderul din primul eşalon al fotbalului din această ţară. Potrivit jucătorului, el şi-a reziliat contractul de comun acord cu conducerea echipei uzbece.

"În primul rând, mi-aş fi dorit să joc toate meciurile şi să-mi demonstrez capacităţile. Poate trebuie să lucrez mai mult la unele lucruri. Mi-e tare dor de fotbal, de meciuri şi în primul rând îmi doresc să câştigăm şi să realizăm obiectivele fixate de echipă", a declarat Andrei Cojocari.

Cojocari a jucat în doar cinci partide la echipa FK Lokomotiv, iar după rezilierea contractului şi-a încercat norocul la echipa Irtîş Pavlodar, din Kazahstan, cu care însă nu a reuşit să ajungă la o înţelegere. Mijlocaşul moldovean a recunoscut că după ce a revenit în Moldova, Milsami a fost singura echipa care l-a contactat. 

Andrei Cojocari a evoluat cea mai mare perioadă a carierei la Zimbru, în perioada 2005-2009 şi 2013-1014, la Rapid Ghidighici a jucat în sezonul 2009-2010 şi la Dacia Chişinău între anii 2010-2013. La Milsami, Cojocari va fi antrenat de Iurie Osipenco, numit în funcţie acum o săptămână. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑