Belgia şi Rusia sunt ultimele selecţionate din Europa care vor debuta la Mondialul din Brazilia



 


 

Belgienii vor juca în această seară cu Algeria, iar ruşii se vor duela cu reprezentativa Coreei de Sud, în cadrul grupei H. Tot astăzi, Brazilia şi Mexic vor juca primul meci din etapa a doua a fazei grupelor

Echipa belgiană, antrenată de Marc Wilmots, este considerată de specialişti una dintre posibilele surprize ale Cupei Mondiale. Din lotul belgienilor fac parte mai multe vedete ale fotbalului european, cum ar fi Vincent Kompany, Eden Hazard, Axel Witsel, Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne şi portarul Thibaut Courtois.

Din cei 23 de jucători convocaţi pentru turneul final din Brazilia, doar Daniel Van Buyten a mai evoluat la Cupa Mondială.

"Nu simţim nicio presiune. Avem o echipă tânără şi suntem relaxaţi. Fiecare jucător are încredere în forţele proprii. Avem o echipă foarte bună. Am jucat timp de patru ani împreună, iar acum suntem gata", spune atacantul berglian Romelu Lukaku.

Meciul dintre Belgia şi Algeria se va juca de la ora 19.00, pe stadionul din Belo Horizonte. În cealaltă partidă din grupa H, Rusia va întâlni Coreea de Sud, la Cuiaba, cu începere de la ora 01.00. Pentru ruşi, acesta va fi primul meci la Mondial după o pauză de 12 ani.

Tot în această seară va avea loc şi primul meci din etapa a doua a fazei grupelor de la Campionatul Mondial. Brazilia va întâlni Mexic, cu începere de ora 22.00, pe stadionul din oraşul Fortaleza. Echipa care va învinge va deveni prima selecţionată calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑