Dominika Cibulkova, favorită 2 în Olanda, a fost eliminată în primul tur



 

**VIDEO** Dominika Cibulkova, favorită 2 în Olanda, a fost eliminată în primul tur

Cotată cu şansa a doua la câştigarea trofeului, Dominica Ciubulkova a fost eliminată de Yaroslava Shvedova în primul tur al turneului de la s-Hertogenbosch. Fernando Verdasco merge mai departe, după ce a trecut de Paul Henri Mathieu.

Ziua a treia la s-Hertogenbosch a început cu o surpriză: a doua favorită a întrecerii, Dominika Cibulkova a fost eliminată. Yaroslava Shvedova, numărul 67 mondial, a început perfect şi şi-a adjudecat primul set cu 6-2. Cibulkova a restabilit egalitatea, 6-3, însă jucătoarea kazahă a revenit în decisiv şi s-a impus 6-3. În optimi, Shvedova o va întâlni pe Michaella Krajicek, deţinătoare a unui wild-card.

Pe tabloul masculin, Fernando Verdasco a avut şi el nevoie de trei seturi să treacă de Paul Henri Mathieu. Francezul a câştigat lejer primul set, 6-2, dar le-a cedat pe următoarele două cu acelaşi scor, 4- 6, în faţa lui Verdasco, al doilea favorit al turneului.

Şi Nicolas Mahut a câştigat cu greu primul meci la 's-Hertogenbosch. Favorit numărul şapte, francezul a câştigat tot în trei seturi, 6-3, 3-6, 6-3, în faţa belgianului de 20 de ani Kimmer Coppejans. În optimi, Mahut va juca împotriva americanului Steve Johnson.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑