Sheriff şi Zimbru şi-au aflat adversarii din următoarele runde din cupele europene



FOTO: jamnews.ir

Sheriff şi Zimbru şi-au aflat adversarii din următoarele runde din cupele europene. Campioana Moldovei ar putea juca în turul trei al Ligii Campionilor, cu Slovan Bratislava, în timp ce Zimbru are şanse mari să întâlnească o debutantă a Ligii Europei, dacă va trece de ŢSKA Sofia.

Câştigătoarea duelului dintre Zimbru şi ŢSKA Sofia va înfrunta în runda a treia preliminară a Ligii Europei, învingătoarea duelului dintre FC Cukaricki din Serbia şi Grodig din Austria. În meciul tur, care s-a disputa la Belgrad, austriecii s-au impus cu 4-0 şi sunt favoriţi la calificare în runda următoare. Aceasta este prima experienţă europeană pentru formaţia Grodig, care a terminat pe locul trei sezon de debut în prima ligă a Austriei.

Oficialii Zimbrului nu se gândesc încă la următorul adversar, pentru că pe 24 iulie, la Chişinău, este programat returul cu ŢSKA. În partida de la Sofia, echipa lui Oleg Kubarev a remizat, scor 1-1.

"Suntem conştienţi de faptul că va fi în meciul greu. Trebuie să ţinem cont că vom întâlni o echipă puternică. În meciul retur, trebuie să jucăm bine în defensivă şi să încercăm să înscriem", a declarat directorul adjunct Zimbru, Sergiu Cleşcenko.

Campioana Moldovei, Sheriff ar putea juca în runda a treia preliminară a Ligii Campionilor cu învingătoarea duelului dintre echipa Slovan Bratislava şi The New Saints. Cea mai titrată echipă este Slovan, care s-a impus în primul meci cu 1-0. Formaţia slovacă are în palamares şi un trofeu european. În 1969, echipa a câştigat Cupa Cupelor după ce a învins în finală Barcelona.

Ca să ajungă în runda a treia însă, Sheriff trebuie să elimine Sutjeska, pe care a învins-o cu 2-0 la Tiraspol.

"Este un scor la care trebuie să fim atenţi. Nu este un scor care ne permite să mergem la plimbare acolo. Trebuie să ne pregătim bine pentru că avem nevoie de calificare", a declarat antrenorul echipe Sheriff, Veaceslav Rusnac.

Meciurile din a treia rundă preliminară a Ligii Campionilor se vor juca pe 29-30 iulie şi 5-6 august, iar a treia rundă preliminară a Ligii Europei va avea loc pe 31 iulie şi 7 august. Dacă vor accede în următoarea rundă, atât Sheriff, cât şi Zimbru, vor juca primul meci în deplasare, iar al doilea - pe teren propriu.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑