Man. United - Club America 1-0. Schneiderlin, debut cu gol! Schweinsteiger a jucat o repriză



**Man. United - Club America 1-0.** Schneiderlin, debut cu gol! Schweinsteiger a jucat o repriză

International Champions Cup a continuat cu un meci de gală, în direct la Digi Sport 1.

Deţinătoarea trofeului, Manchester United, a început și ea pregătirile pentru noul sezon - a bifat un succes împotriva mexicanilor de la Club America, intr-un meci în care au debutat noile achiziții Schweinsteiger, Schneiderlin, Darmian și Depay.

La prima prezență pentru trupa antrenată de Louis Van Gaal, francezul Schneiderlin (foto) a deschis scorul în minutul 5. Fostul jucător al lui Southampton a finalizat centrarea venită de la Mata.

></p><p>Spaniolul a avut și el o ocazie de gol, însă nu a reușit să îl păcălească pe portarul advers. Apoi, mexicanii au cerut penalty dupa o jumătate de oră de joc, după ce Daley Blind l-a doborât în careu pe Gonzalez. Arbitrul a lăsat, însă, jocul să curgă.</p><p>La pauză, Van Gaal a schimbat toată echipa, iar pe teren a intrat și <strong>Bastian Schweinsteiger</strong>, proaspăt achiziționat de la<strong> Bayern Munchen.</strong></p><p>Prima șansă de gol din partea secundă le-a aparținut tot englezilor, prin <strong>Januzaj</strong>, dar și Club America a fost aproape de egalare în minutul 73, după ce <strong>Diaz</strong> a nimerit doar bara.</p><p>La poarta cealaltă, Januzaj și-a mai încercat o dată șutul, fără să îl poată păcăli pe goalkeeperul mexican. Imediat, <strong>Wilson</strong> a ratat finalizarea din apropiere și s-a terminat 1-0 pentru Manchester United.</p><p><img src=Echipa lui Manchester United: Johnstone ('46 Lindegaard) - Darmian ('46 Wilson), Jones ('46 Smalling), Blind ('46 Evans), Shaw ('46 McNair) - Carrick ('46 Schweinsteiger), Schneiderlin ('46 Herrera) - Young ('46 Januzaj), Mata ('46 Pereira), Memphis Depay ('46 Lingard) - Rooney ('46 Blackett)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑