Partizan Belgrad, start ca din tun în campionatul Serbiei. Bojinov, la primul gol



 

**VIDEO** Partizan Belgrad, start ca din tun în campionatul Serbiei. Bojinov, la primul gol

Partizan Belgrad, posibila adversară a Stelei în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, şi-a început campania de apărare a titlului de campioană a Serbiei cu o victorie categorică în faţa formaţiei Metalac Gornji Milanovac, de care a dispus pe teren propriu, cu scorul de 4-0, vineri, în prima etapă a noului sezon.

Internaţionalul bulgar Valeri Bojinov, fostul atacat al echipelor Juventus Torino şi Manchester City, a marcat cu această ocazie primul său gol în tricoul lui Partizan, după transferul de la formaţia italiană de ligă secundă Ternana, la care a evoluat în sezonul trecut.

Bojinov (29 ani) a înscris al treilea gol al partidei, în minutul 31, celelalte reuşite ale gazdelor avându-i drept autori pe Andrija Zivkovic (min.16), Aboubakar Oumarou (min.21) şi Sasa Ilic (min.90).

Primul meci din turul III preliminar UCL va avea loc pe 28/29 iulie, iar returul pe 4/5 august. Tragerea la sorți a play-off-ului va avea loc pe 7 august, LIVE TEXT pe www.digisport.ro.

Partizan Belgrad va juca marţi, în deplasare, cu echipa georgiană FC Dila Gori, în manşa secundă a turului 2 preliminar al UCL, după ce sârbii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu, în meciul tur.

Câştigătoarea acestei confruntări va întâlni în faza următoare a celei mai importante competiţii continentale intercluburi învingătoarea duelului dintre Steaua și Trencin. Campioana României a câştigat cu 2-0 prima manşă, disputată săptămâna trecută în Slovacia, returul fiind programat miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Partizan: Zivko - Vulicevic, Petrovic, Balazic, Cirkovic - Jevtovic, Brasanac - Babovic, Aboubakar, Bojinov - Andrija
Antrenor: Zoran Milinkovic

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑