Balauru a reușit parada începutului de sezon în Liga 1, apoi a încasat un gol stupid



 

**VIDEO** Balauru a reușit parada începutului de sezon în Liga 1, apoi a încasat un gol stupid

VIDEO Petrolul – FC Voluntari. Partida de la Ploiești a explodat pur și simplu în repriza secundă, când, în doar 10 minute după revenirea echipelor de la cabine, au fost mai multe evenimente decât în primele 45 de minute. Dragoș Balauru a reușit parada începutului de sezon în Liga 1, dar apoi a încasat un gol stupid.

Mai întâi, în minutul 47 portarul oaspeților a salvat de sub transversală și ajutat de aceasta mingea trimisă de la 7 metri, cu capul, de Marinescu. Goalkeeperul  în vârstă de 25 de ani a reușit să se întindă suficient pentru a devia mingea în bară la o fază la care ploieștenii credeau că au deschis scorul.

A făcut-o la cealaltă poartă Vîlceanu, în minutul 53, cu o super execuție, dar câteva zeci de secunde mai târziu Balauru a greșit și a primit un gol stupid. Nepomuceno a pătruns pe partea dreaptă imediat ce Petrolul a reluat jocul de la centru, a încercat să centreze pe jos, dar a intervenit Vasile Maftei.

Acesta a deviat nefericit la colțul scurt, Balauru fiind surprins și  încasând un gol stupid, mingea strecurându-i-se printre picioare și intrând în poartă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑