Pericol, se sare la cap în Liga 1! Trei accidentări grave în primele 11 meciuri, după dueluri aeriene



 

**VIDEO** Pericol, se sare la cap în Liga 1! Trei accidentări grave în primele 11 meciuri, după dueluri aeriene

Debutul de sezon din Liga I a adus şi 3 momente nedorite pe un teren de fotbal. Primele 11 meciuri ale acestei campanii au înregistrat accidentări suferite după dueluri aeriene, care au dus chiar şi la comoţii ale fotbaliştilor.

1. În minutul 72 al partidei dintre CSU Craiova şi FC Botoşani, încheiată la egalitate, 0-0, Stephane Acka a vrut să respingă cu capul un balon şi l-a lovit în figură pe coechipierul său din linia mediană, Ionuţ Târnăcop.

Cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au continuat până la urmă meciul, Acka fiind cel care a petrecut mai mult timp alături de staful medical.

2. Nici partida dintre Petrolul şi Voluntari nu a fost lipsită de incidente: după prima jumătate de oră de joc, Alexandru Benga a avut un duel aerian cu Dinu Todoran, la capătul căruia ambii jucători au căzut seceraţi la pământ.

Dacă fostul jucător al gazdelor şi-a revenit mai repede, fundaşul "lupilor galbeni" a încercat să continue jocul, dar a fost înlocuit după 5 minute, acuzând ameţeli după impactul puternic dintre cei doi.

3. Nici Mirel Rădoi nu a scăpat de emoţii, atunci când a revenit în oraşul în care a făcut primii paşi în fotbal. După numai 9 minute din Pandurii - Steaua, fundaşul gazdelor, Vasco Herculano, a respins o minge din propriul careu şi l-a lovit cu capul în figură pe Aymen Tahar.

Acesta a rămas întins pe gazon, cu arcada spartă, şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. După câteva minute, a revenit pe teren cu capul bandajat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑