Încrederea lui Rădoi, răsplătită. Chipciu a dat gol în campionat după 21 de etape și șapte luni!



 

**VIDEO** Încrederea lui Rădoi, răsplătită. Chipciu a dat gol în campionat după 21 de etape și șapte luni!

VIDEO Pandurii – Steaua. Alex Chipciu a avut evoluții contestate în sezonul trecut și în primele trei partide oficiale ale noului sezon, dar Mirel Rădoi s-a decis să-i dea încredere și l-a desemnat căpitan în meciul de la Severin, cu Pandurii, din etapa a doua a Ligii 1. Șeptarul Stelei a răsplătit încrederea cu un gol, primul în campionat după 21 de etape și 7 luni.

Chipciu a fost una dintre dezamăgirile startului de sezon, iar într-un sondaj pe digisport.ro fanii au cerut chiar înlocuirea sa în echipa de start cu nou-venitul Hamroun, omul decisiv al campioanei în victoria cu Trencin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

De altfel, în Slovacia, Chipciu a fost primul jucător schimbat de Mirel Rădoi, iar Hamroun a fost cel care i-a luat locul. La scurt timp după ce a intrat pe teren, algerianul care a evoluat la Oţelul Galaţi în returul campionatului trecut a scos lovitura liberă din care Stanciu a deschis scorul, apoi a marcat golul de 2-0, cel care a stabilit rezultatul final.

Evoluţiile mai puţin reuşite ale lui Chipciu în pregătiri şi în primele jocuri oficiale ale sezonului l-au determinat pe Rădoi să-i retragă banderola de căpitan fostului jucător de la FC Braşov, aceasta ajungând pe braţul lui Fernando Varela. Cum stoperul a fost absent cu Pandurii, din cauza unei accidentări, Chipciu a fost desemnat căpitan de Rădoi.

Iar acesta a deschis scorul la Drobeta Turnu Severin în minutul 28, cu o execuție impecabilă, șut sub transversală, din prima. E primul gol în campionat după șapte luni și 21 de etape. Ultima oară Chipciu a marcat în runda a 15-a a campionatului trecut, pe 22 noiembrie, în victoria Stelei, 2-0, cu FC Brașov.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑