Momente inedite la antrenamentul Oţelului. Jucătorii au sărit gardul pentru a recupera mingile



 

**VIDEO** Momente inedite la antrenamentul Oţelului. Jucătorii au sărit gardul pentru a recupera mingile

Fotbaliştii Oţelului au avut parte de un antrenament inedit după ce un sfert din suprafaţa de antrenament a bazei sportive Ancora din Galaţi a fost îngrădită.

La prima şedinţă de pregătire cu mingea, jucătorii fostei campioane s-au antrenat pe un teren redus. Au fost însă şi momente în care au fost nevoiţi să sară gardul ridicat de noul proprietar pentru a recupera mingile şutate mai puternic.

"Aşa ceva n-am văzut niciodată. E ceva la care n-am putut să mă gândesc niciodată, adică ştiam că femeia are teren aici şi am crezut că până la urmă se poate ajunge la un numitor comun, dar se pare ca dânsa îşi vrea terenul cu orice preţ", a comentat Andrei Marus.

"Astăzi am jucat, am avut şi joc la antrenament, dar am făcut numai pe jumătate de teren. Ne adaptăm condiţiilor. Este ceva ciudat, dar n-avem ce să facem", a completat şi Cosmin Stoian.

Avocatul Oţelului contestă anumite specificaţii din decizia instanţei, care i-a dat câştig de cauză noului proprietar.

"Există această sentinţă, exista acest teren, însă ceea ce nu a fost tocmai corect a fost faptul că la sentinţă avem o schiţă, avem nişte coordonate, în care coordonatele respective sunt total greşite, plus că au chiar greşeli, sunt nişte ştersături, nişte coordonate pe care noi nu le înţelegem şi nici topometriştii nu le-au înţeles", a spus şi Daniela Cernat.

"Din păcate, s-a închis şi ultima portiţă de a juca la Galaţi. Sper ca oamenii şi suporterii noştri care ţin la această echipă să înţeleagă situaţia şi să citească printre rânduri, pentru că e clar că nu suntem doriţi", a comentat şi team managerul Cristian Munteanu.

Peste 1 milion de euro a costat baza de antrenament, care se află în proprietatea lui Dan Adamescu, fostul finanţator al Oţelului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑