Gest inedit pentru fotbalul din Moldova! Suporterii Olimpiei colectează bani pentru a ajuta financiar echipa



018 августа 2013

 

Suporterii formaţiei Olimpia Bălţi au decis să rezolve situaţia financiară a echipei din banii proprii. Aceştia colectează bani înaintea fiecărei etape, după care îi transmit fotbaliştilor. Deşi salută iniţiativa, oficialii şi jucătorii echipei au negat faptul că Olimpia ar avea probleme financiare.

Acest mod de colectare a banilor a devenit una din sursele financiare ale formaţiei Olimpia Bălţi. Iniţiativa aparţine fanilor clubului din nordul Moldovei.

"Băieţii se duc la jocuri în deplasare fără apă, fără mâncare. Atâta timp cât Primăria municipiului Bălţi, secţia tineret şi sport, nu se va întoarce cu faţa spre echipa noastră, noi vom continua acţiunea aceasta ca să le fie ruşine lor", a spus un suporter.

Din acest sezon, Olimpia a trecut în gestiunea Primăriei oraşului, după ce fostul patron, Serghei Chiseliov, a renunţat să mai finanţeze echipa. Noua conducere spune însă că nu există probleme financiare la formaţia din Bălţi.

"Noi nu avem probleme financiare. Nu ne putem compara cu bugetul care îl are Sheriff. Dar avem o finanţare stabilă", a declarat directorul general de la Olimpia, Ivan Coroliuc.

"Nu putem spune că nu sunt bani la echipă. Primim salariile. Dar este adevărat că fanii ne ajută. Sumele sunt simbolice. De aceşti bani ne cumpărăm apă după meci", a precizat jucătorul Olimpia Vitalie Grijuc.

Înaintea meciului de acasă cu Sheriff, fanii au adunat în jur de 1.000 de lei, bani care au fost transmişi jucătorilor, după încheierea partidei, pierdută de bălţeni cu 0-5.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑