Bawab s-a accidentat serios, cu Viitorul. Gaz Metan a terminat meciul în zece



018 августа 2013

 

></p><p><strong>Gaz Metan Mediaș a obținut al doilea rezultat de egalitate, din actualul sezon al Ligii 1</strong> <strong>(0-0 cu Viitorul - <span style=DETALII AICI), a ieșit momentan din zona nisipurilor mișcătoare, dar tot va avea emoții din moment ce n-a fost în stare până acum să câștige niciun meci.

Elevii lui Cristi Dulca au încercat asta pe stadionul din Chiajna, dar fără folos. Au început în forță ambele reprize, dar n-au izbutit să marcheze în poarta lui Buzbuchi.

Dulca a încercat să profite pe final și l-a introdus pe teren pe Bawab. Iordanianul a intrat pe teren în minutul 65, atunci când l-a înlocuit pe Vitinho, dar, din păcate pentru el și colegii săi, n-a apucat să joace decât 21 de minute.

Cu patru minute înaintea finalului timpului regulamentar, Bawab, într-o fază în care încerca să inițieze o acțiune de atac, a fost contrat de Lazăr și s-a accidentat. A fost vorba și de ghinion pentru iordanian, care, la prima impresie, și-a dat glezna peste cap.

După ce a primit îngrijiri pe gazon, doctorii medieșenilor au decis că jucătorul nu mai poate continua, astfel că Gaz Metan a jucat în 10 jucători ultima parte a partidei, din cazua faptului că Dulca epuizase până atunci toate schimbările.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑