Roberto Soldado a devenit oficial noul atacant al echipei Villarreal



018 августа 2015
Foto: au.eurosport.com

Roberto Soldado a fost prezentat fanilor formaţiei spaniole Villarreal, după care a declarat că vrea să marcheze cât mai multe goluri pentru noua sa echipă. Atacantul spaniol va juca în tricoul cu numărul nouă pentru formaţia iberică.
 
Soldado spune că Villarreal este clubul potrivit pentru a-şi relansa cariera. Asta după ce la Tottenham a avut evoluţii modeste.

"Aici este cea mai bună oportunitate de a arăta cel mai bun fotbal, tot ceea ce pot. Pentru mine este important că am revenit, pentru că am fost plecat timp de doi ani, în care nu am arătat tot potenţialul meu. Am o vârstă încă bună pentru fotbal şi sunt convins că pot înscrie multe goluri pentru Villarreal", a spus Soldado.

Jucătorul a semnat cu Villarreal un contract valabil pe trei ani, iar clubul spaniol a plătit pentru transferul acestuia de la Tottenham şapte milioane de euro.

Roberto Soldado a jucat doi ani în Premier League. El a evoluat în 76 de meciuri pentru Tottenham, marcând 16 goluri.

Soldado este discipolul clubului Real Madrid. Spaniolul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la Osasuna şi Getafe, însă cea mai bună perioadă a carierei a petrecut-o la Valencia. În perioada 2010-2013, Soldado a jucat 101 meciuri pentru "lilieci" marcând 60 de goluri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑