Steliştii vor contesta suspendarea lui Mirel Rădoi şi îl vor pe bancă la returul cu Rosenborg, din play-off-ul EL



018 августа 2015

Steliştii vor contesta suspendarea lui Mirel Rădoi şi **îl vor pe bancă la returul cu Rosenborg,** din play-off-ul EL

Steliştii nu se împacă deloc cu sancţiunea de la UEFA. Oficialii campioanei încearcă să îl scape pe Mirel Rădoi de suspendare şi sunt hotărâţi să atace decizia forului continental pentru ca fostul internaţional să poată sta pe bancă la returul cu Rosenborg.

"Noi o să facem solicitarea pentru motivarea acestei hotărâri, probabil că o să ne vină în decurs de o săptămână, după care vom folosi cealaltă cale de atac pentru a putea să combatem motivele pentru care a fost suspendat", a declarat Valeriu Argăseală.

Măsura luată de UEFA ar putea avea repercusiuni şi pe plan intern.

"Întrebarea mea este alta: de ce Federaţia Română de Fotbal nu ia niciun fel de decizie? În statutul FRF şi FIFA scrie foarte clar că se respectă statutele şi regulamentele UEFA şi FIFA. Eu cred că şi FRF ar trebui să aibă un punct de vedere", a reclamat Florin Prunea.

"El este manager sportiv, director sportiv este parte din regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice, este un membru al staff-ului şi poate sta pe bancă. El nu poate da indicaţii", a replicat preşedintele Stelei

În cele 12 meciuri de la aducerea lui Rădoi, Steaua a înregistrat 3 victorii, 5 remize si 4 infrângeri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑