Giurgiuvenii vor să ajungă din nou în grupele Europa League: "În dubla cu Alkmaar şansele sunt egale"



018 августа 2015

 

**VIDEO** Giurgiuvenii vor să ajungă din nou în grupele Europa League:

Astra a dat marea lovitură împotriva lui West Ham şi este la un pas de accederea în grupele Europa League. Neînvinşi în ultimele 8 meciuri oficiale, giurgiuvenii întâlnesc un nou adversar cu nume important la nivel continental. Liderii Ligii 1 vor da piept cu AZ Alkmaar, echipa clasată pe podium în ultima ediţie a campionatului din Olanda.

"Am văzut ceva meciuri. E o echipă foarte bună, marchează foarte multe goluri. Sperăm să nu marcheze în meciurile cu noi. Accederea în grupe ar reprezenta o performanţă foarte mare. Am fost şi anul trecut în grupe şi sperăm să ajungem şi anul acesta", a declarat Constantin Budescu.

"Şansele sunt egale. Ştim cu toţii că au o echipa puternică, dar şi noi am demonstrat lucrul ăsta. Eu zic că şansele sunt 50%-50%", a adăugat Gabriel Enache.

Alkmaar a ajuns până in finala Cupei UEFA în 1981 şi a câştigat de două ori titlul în Eredivisie. Totuşi, trupa antrenată de John van den Brom a început slab sezonul - a pierdut la scor de neprezentare cu Ajax şi a remizat cu Excelsior.

Meciul tur dintre Astra şi AZ Alkmaar, de la Giurgiu, va fi transmis joi, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑