Pancu a rămas fără victorie cu FC Voluntari: "Un succes ne-ar descătușa, nivelul este foarte apropiat"



018 сентября 2015

 

**VIDEO** Pancu a rămas fără victorie cu FC Voluntari:

VIDEO FC Voluntari - Poli Timișoara 0-0. FC Voluntari a rămas fără victorie și după etapa cu numărul 11 din Liga 1, iar ilfovenii vor avea serios de tras pentru a evita retrogradarea în eșalonul secund.

Titular la gazde, veteranul Daniel Pancu este dezamăgit de parcursul echipei sale, însă este convins că o victorie ar putea să deblocheze situația la Voluntari. În etapa viitoare, nou-promovata are însă o misiune foarte grea, urmând să joace în deplasare cu Steaua. "Așteptăm 3 puncte cu orice adversar", este mesajul fotbalistului ajuns la 38 de ani.

Înaintea partidei cu echipa lui Mirel Rădoi, FC Voluntari joacă la Baia Mare, în 16-imile Cupei României, competiție care poate fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

"După atâtea meciuri fără să obținem nimic, putem spune că este un rezultat pozitiv, semi-pozitiv, pentru că speram cu toții să vină prima victorie. Un succes ne-ar descătușa, nivelul echipelor este foarte apropiat, iar aceste detalii contează foarte mult.

Ocazii avem, dar încă ne lipsește ceva, o scânteie, sper să o avem cât mai repede, poate chiar în etapa viitoare. Este o echipă nouă, iar relațiile de joc se sudează în timp. Cred că suntem pe drumul cel bun, oricum. Suntem obligați să trecem mai departe în Cupa României, pentru că am ieșit din Cupa Ligii (n.n. FC Voluntari a fost învinsă de Astra, scor 0-2)", a spus Daniel Pancu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑