Trei campioni scrimeri, profesori pentru copii la Brașov: ”Urmați-vă visul, dragi copilași!”



018 сентября 2015

 

**VIDEO** Trei campioni scrimeri, profesori pentru copii la Brașov: ”Urmați-vă visul, dragi copilași!”

Ana Maria Brânză, Simona Pop și Rareș Dumitrescu au fost profesori de scrimă pentru copii, la Brașov, în cadrul FlashMob-ului organizat de Federația Română de Scrimă.

Ana Maria Brânză, Rareș Dumitrescu și Simona Pop au încercat să atragă spre scrimă cât mai mulți copii. La Brașov, cei trei au participat la o acțiune de promovare.

„Brașovul a avut o tradiție foarte mare în sabie. Ne bucurăm că au venit și sperăm să iasă cât mai mulți campioni”, a declarat Simona Pop.

”Sunt convins că între cei care au fost aici vor fi și câțiva care ne vor aduce medalii importante”, a spus și Rareș Dumitrescu.

”Ne bucurăm să vedem atâția copilași, deoarece Brașovul a dat atâția campioni și trebuie să rămână același centru de unde să plece viitorii campioni, să aibă încredere și să muncească. Eu am fost un copil care a visat. Și ceva mai frumos nu cred că mi se putea întâmpla. Așa că, dragi copilași - visați și munciți pentru visul vostru”, le-a transmis și marea campioană Ana Maria Brânză micuților ”scrimeri”.

Flashmob România, acțiunea care a promovat scrima, a avut loc simultan, în 11 orașe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑