Ceremonie fastuoasă de deschidere a Cupei Mondiale de Rugby, ÎN DIRECT la Digi Sport 2



018 сентября 2015

 

**VIDEO** Ceremonie fastuoasă de deschidere a Cupei Mondiale de Rugby, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Rugby, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport, a avut o mulţime de momente speciale. Prinţul Harry a ţinut un discurs şi le-a cerut tuturor celor implicaţi în eveniment să se bucure de următoarele şase săptămâni.

Cei 80 de mii de fani prezenți pe stadionul Twickenham din Londra nu s-au plictisit la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Rugby. Înainte de startul acesteia, au făcut karaoke și au dansat în tribune. Apoi, organizatorii le-au pregătit un moment de neuitat: un balon oval uriaș a ieșit din mijlocul gazonului.

></p><p>Fiecare din cele 20 de echipe a avut câte un reprezentant emblematic la ceremonie. Cu patru participări la Cupa Mondială, <strong>Romeo Gontineac</strong> a fost ales să reprezinte delegația României.</p><p>În calitate de președinte de onoare al Federației Engleze de Rugby, Prințul Harry a ținut discursul de deschidere al competiției.</p><p><em><strong>„Depinde de fiecare dintre noi să se bucure la fiecare meci în această călătorie de neuitat, pe care jucătorii și-au adjudecat-o, națiunile au meritat-o, iar fanii au așteptat-o. Suntem gata! Să înceapă jocul!”</strong></em>, a spus Prințul Harry.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑