Pregatit de testul ucrainean: Luptatorul moldovean Maxim Bolotov, invincibil pe ring din 2013, trage tare la antrenamente pentru a impresiona la noua Gala KOK - VIDEO



018 сентября 2015

Pregatit de testul ucrainean. Luptatorul moldovean Maxim Bolotov, invincibil pe ring din 2013, trage tare la antrenamente pentru a impresiona la noua Gala KOK. El se va duela cu Dmitrii Bezus, din Ucraina, care a promis ca va pune capat seriei superbe de victorii a lui Bolotov.


 Maxim BOLOTOV, LUPTATOR MOLDOVA 
“Totul e posibil, dar mai bine să nu vorbim din timp. Mai bine să aşteptăm ziua când va avea loc lupta şi  spectatorii vor vedea, atunci vom vorbi. Vreau să rog lumea să vină şi să susţină luptătorii moldoveni pe 26 septembrie, la Sala Polivalentă. Avem nevoie de susţinerea voastră, vom arăta lupte foarte frumoase.” 


Maxim Bolotov si Dmitrii Bezus se vor intalni intr-o superlupta, in categoria de greutate de peste 93 de kilograme. Gala KOK va include 14 lupte, in care vor participa 9 moldoveni. Unul din ei, Stanislav Renita va concura pentru titlul de campion la 65 de kilograme. Evenimentul va avea loc pe 26 septembrie, la Sala Polivalenta, din Chisinau. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑