Spectacol de excepţie la o competiţie de snowboard din Japonia. Cine a devenit învingător



 

Cei mai buni sportivi au impresionat juriul prin mişcări şi acrobaţii de senzaţie la o competiţie de snowboard din Japonia.

Zach Aller a câştigat competiţia de snowboard Burton Rail Days, care s-a desfăşurat în capitala Japoniei, Tokyo. Sportivul din Canada în vârstă de 24 ani a reuşit cele mai impresionante mişcări şi acrobaţii şi a primit maxim de puncte din partea arbitrilor.

"Nu am fost niciodată în Asia şi nici măcar la Tokyo. Am fost telefonat cu puţin timp înainte de competiţie şi am acceptat să vin. Sunt mai mulţi factori datorită cărora am învins. Probabil e cea mai frumoasă zi din viața mea", a spus Aller.

Americanul Jaeger Bailey și Yuma Abe din Japonia s-au clasat pe celelalte două trepte ale podiumului. Fondul de premiere al competiţiei a fost de 27 mii de dolari. Marele câştigător al concursului a primit un cec în valoare de 15 mii de dolari. Aceasta a fost prima competiţie de acest gen din acest an.

Următorul turneu este programat în luna februarie, în Elveţia. În total, în acest sezon vor fi organizate cinci turnee pe toate continentele.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑