S-au stabilit cele mai tari dueluri de la ultima Gală KOK din acest an



Foto: publika.md

S-au stabilit cele mai tari lupte la ultima gală KOK din acest an. La evenimentul din 19 decembrie, Pavel Juravliov se va bate cu marocanul Nouh Chahboune, în timp ce deputatul Constantin Ţuţu îşi va apăra centura de campion în faţa lui Igor Lyapin

Ucraineanul Pavel Juravliov, care l-a gala din luna septembrie l-a făcut knock-out pe legendarul Freddy Kemayo va încerca să-şi continue seria victoriilor în duelul cu Nouh Chahboune.

Luptătorul din Maroc este considerat urmaşul lui Badr Hari, chiar dacă deocamdată nu prea a reuşit să obţină victorii răsunătoare.

Tot la gala KOK din decembrie va avea loc şi piramida la 77 de kilograme. Moldova va fi reprezentată de Sergiu Morari. Acesta îl va întâlni în semifinale pe olandezul Michel Landvreugd.

În cadrul aceluiaşi eveniment vor avea loc mai multe super-fight-uri cu participarea mai multor sportivi moldoveni. Într-unul dintre ele, Dorel Cristian se va bate cu Alexandru Leuştean.

Cel mai aşteptat duel al serii va fi confruntarea dintre deputatul Constantin Ţuţu şi Igor Lyapin.

Cel mai bun luptător de K-1 îşi va apăra centura de campion la categoria mijlocie pe care a obţinut-o anul trecut chiar în faţa ucraineanului.

În 2014, Ţuţu l-a făcut knock-out pe Liapin chiar în prima rundă.

Ultima gala KOK din 2015 va avea loc pe 19 decembrie la Sala Polivalentă din Chişinău, iar cel mai ieftin bilet la acest eveniment costă 180 de lei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑