Obiectivul lui Burleanu în următorii ani: locul 10 în clasamentul FIFA pentru naționala României



018 декабря 2014

 

**VIDEO** Obiectivul lui Burleanu în următorii ani: locul 10 în clasamentul FIFA pentru naționala României

Răzvan Burleanu este încântat de progresul făcut de echipa naţională în ultimul timp. Dacă anul trecut, tricolorii erau pe locul 32 în clasamentul FIFA, în prezent, echipa pregătită de Anghel Iordănescu a urcat până pe 15.

Invitat la Arena Digi Sport, preşedintele Federaţiei a dezvăluit care sunt planurile sale pentru viitor. Răzvan Burleanu a declarat: "Ne dorim să intrăm în acest pluton de elită al fotbalului european. Obiectivul FRF este ca până în 2020 să ajungem în top 10 în clasamentul FIFA".

Burleanu vrea sa continue procesul de lărgire a ariei de selecție. În urma unui trial în Spania, doi juniori s-au alăturat naţionalei U15, Craiu de la Academia lui Real Madrid, și Mierlea de la Rayo Vallecano. Mai mult, Burleanu speră să descopere tinere talente şi în România.

Președintele FRF a mai adăugat: "Am organizat două trialuri în această perioadă de timp, pentru jucători care evoluează la liga 2 și 3. Altfel spus, creezi posibilitatea și deschizi ușa larg inclusiv celor care vin din eșaloanele inferioare. Până acum selecția era focusată doar pe jucatori de primă ligă".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑