Contra s-a calificat în optimile Cupei Spaniei, după ce a eliminat-o pe Eibar. A marcat Piovaccari!



018 декабря 2014

 

**VIDEO** Contra s-a calificat în optimile Cupei Spaniei, după ce a eliminat-o pe Eibar. A marcat Piovaccari!

Cosmin Contra și Getafe confirmă forma bună de moment și echipa de la periferia Madridului a reușit calificarea în optimile Cupei Spaniei, după ce a învins-o pe Eibar și la retur. După 3-0 în prima manșă, Getafe s-a impus și în deplasare, scor 2-1.

În partida de pe Estadio Municipal de Ipurúa, echipa lui Contra și-a făcut misiunea ușoară după golurile marcate de Carlos Vigaray (19) și Diego Castro (33). Introdus la pauză în locul lui Dani Garcia, fostul stelist Federico Piovaccari a marcat în minutul 55, din penalty, stabilind scorul final.

Contra a aliniat la start mai multe rezerve, iar Eibar nu a avut decât un singur jucător străin în primul 11: atacantul sârb Lekic. După pauză a intrat Piovaccari, singura schimbare făcută de gazde.

În faza următoare a competiției s-au mai calificat Real Madrid, Sevilla, Espanyol, Athletic Bilbao, Celta Vigo, Elche, Atletico Madrid, Malaga, Barcelona, Cordoba, Villarreal, Sociedad, Valencia, Levante și Almeria. Semn că "Guriță" are un drum foarte dificil până în finală.

În istoria sa modernă, Getafe a bifat rezultate excelente în Cupa Spaniei, disputând finala în sezonul 2006/2007 și în sezonul 2007/2008. De fiecare dată a pierdut ultimul act, cu Sevilla, respectiv Valencia.

VIDEO GOLURILE DIN PARTIDA EIBAR - GETAFE 1-2

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑