EXCLUSIV Lucian Bute recunoaște că Jean Pascal l-a surprins tactic: "Nu cred că mă voi retrage!"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Lucian Bute recunoaște că Jean Pascal l-a surprins tactic:

Lucian Bute a pierdut duminică de dimineață meciul cu Jean Pascal (VEZI AICI DETALII), haitianul fiind declarat învingător la puncte cu unanimitate din partea celor trei arbitri. Multă lume spune că e momentul ca Bute să se retragă, dar pugilistul român spune că nu vrea să renunțe.

Intervievat telefonic de Digi Sport la trei ore după lupta cu Pascal, Bute a declarat: "Nu cred că mă voi retrage. Dar trebuie să analizez bine situația, să văd meciul, să stau de vorbă cu promotorul și antrenorul și vom decide împreună ce vom face, dar nu cred că mă voi retrage. Am nevoie de o vacanță, de odihnă. Lucrul cel mai important în momentul de față este să mă odihnesc, să-mi revin și să trec peste acest moment. Sunt convins că voi trece și mergem mai departe."

Bute a explicat și faptul că brațul stâng a fost în regulă și a boxat fără frică: "Nu mi-a fost teamă,e ra refăcut brațul, am lovit cât am putut, când am putut să lovesc cu stânga am dat 100%. Nu am avut nicio durere, în momentul de față nu simt nicio durere. Lucrurile erau probabil reținute în subconștientul meu, în mintea mea."

Pugilistul român a vorbit și despre meci în sine, recunoscând că Pascal l-a surprins mai ales tactic: "Mă așteptam să fie mult mai agresiv, să fie el cel agresiv, în schimb a așteptat. A avut o strategie bună și i-a funcționat în seara asta."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑