Gol și ratare uriașă pentru Marica în Getafe - Sociedad 1-2, ACUM LIVE pe Digi Sport 1 



 

**VIDEO**Gol și ratare uriașă pentru Marica în Getafe - Sociedad 1-2, ACUM LIVE pe Digi Sport 1 

UPDATE: Real Sociedad a deschis scorul rapid, încă din minutul 4, prin lovitura de cap a lui Agirretxe. Atacantul oaspeților a înscris din interiorul careului mic.


La capătul primului sfert de oră, același atacant basc a majorat diferența la 2-0, printr-o lovitură de cap plastă, de la 9 metri de poartă. 


Ciprian Marica a redus din diferență în minutul 28, printr-un șut pe jos, din interiorul careului, la colțul lung și a ajuns la două goluri în La Liga. Escudero a tras de la mare distanță, atacantul român a preluat și a înscris. Oaspeții au reclamat offside la jucătorul nostru.


În minutul 38, internaționalul român putea egala, însă a fost protagonistul unei ratări uriașe. Pe fază, Marica a urmărit o minge respinsă de portarul lui Sociedad, însă în momentul șutului, a alunecat din doi metri, cu poarta goală în față.


Getafe încearcă să își revină din pasa proastă în care a intrat în noul an. În 2014, echipa lui Marica a pierdut toate cele 4 meciuri disputate și nu a reușit să înscrie măcar o dată. 

Două dintre acestea au fost în Cupa Spaniei, cu Barcelona, iar celelalte două cu adversari mai modești - Sevilla și Rayo Vallecano

Ciprian Marica este anunțat titular în cel de-al cincilea duel al echipei sale din acest an - de pe teren propriu, cu Real Sociedad. Atacantul român va bifa cea de-a 13-a prezență în La Liga, competiție în care a înscris o dată, în victoria din deplasarea cu Villarreal (0-2 VIDEO AICI). 

Din 6 meciuri disputate la prânz pe teren propriu în ultimele două sezoane, Getafe a înscris doar o singură dată. 

Echipa lui Getafe:

Moya - Arroyo, Lisandro, Rafa, Escudero - Michel, Borja - P. Leon, Sarabia, D.Castro - Marica

Partida Getafe - Real Sociedad este transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 13:00, iar rezumatul video va putea fi urmărit pe digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑