Ronaldo, primul jucător care înscrie în 12 meciuri la rând în deplasare, în UCL! Alte recorduri ale lusitanului 



019 февраля 2015

 

**VIDEO** Ronaldo, primul jucător care înscrie în 12 meciuri la rând în deplasare, în UCL! Alte recorduri ale lusitanului 

VIDEO Schalke - Real Madrid 0-2. Deținătoarea UCL a făcut un pas uriaș spre calificarea în sferturile de finală la ediția din acest an, după victoria clară de la Gelsenkirchen.

Cele două goluri au fost înscrise de Cristiano Ronaldo (27) și Marcelo (79). Prin reușita din Germania, lusitanul a bătut alte recorduri.

Ronaldo i-a egalat pe Messi și Raul la numărul de goluri marcate în cupele europene (76), în timp ce clasamentul golgheterilor UCL arată în felul următor:

1. Lionel Messi: 75 goluri
2. Cristiano: 73 goluri
3. Raul: 71 goluri

Miercuri seara, cu Schalke, CR7 a dat golul cu numărul 289 în tricoul lui Real Madrid, prin care l-a egalat pe Santillana în topul marcatorilor din istoria clubului blanco. În acest moment, cei doi ocupă locul 3:

1. Raul: 323 goluri
2. Di Stefano: 307 goluri
3. Cristiano / Santillana: 289 goluri

Vedeta Realului a înscris 58 de goluri și a dat 13 pase decisive în cele 58 de meciuri disputate pentru iberici în UCL.

Reușita de la Gelsenkirchen a fost a 10-a cu capul în Champions League pentru deținătorul Balonului de Aur. El a intrat într-un club select al jucătorilor cu cel puțin zece astfel de goluri, alături de Morientes, Raul, Inzaghi, Jardel și Shevchenko.

De asemenea, un alt record bătut de Cristiano este cel al meciurilor în care a punctat în deplasare - el a devenit singurul fotbalist din istorie care a marcat în 12 meciuri consecutive în UCL, pe terenurile adversarelor.

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE CRISTIANO RONALDO CONTRA LUI SCHALKE:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑