Formatia de tineret, Real Madrid, ELIMINATA din optimile Ligii Campionilor: A parasit competitia dupa un penalty



019 февраля 2015

Real Madrid a fost eliminata din optimile Ligii Campionilor. Nu este vorba insa de echipa mare, ci de formatia de tineret. Aceasta a parasit competitia dupa un penalty stupid acordat de arbitru.

 

In Liga Campionilor la tineret, Real Madrid a intalnit-o aseara, in play-off, pe teren propriu, pe FC Porto. Galacticii au jucat mai bine si au dominat partida, insa au primit o lovitura grea, in minutul 49, cand a fost eliminat un jucator. Chiar si asa, madrilenii au marcat primii, prin Mayoral. Cu 10 minute inainte de finalul meciului s-a petrecut o faza incredibila. Arbitrul a acordat un penalty in favoarea portughezilor, dupa ce un jucator de la Real a luat mingea in mana, deoarece balonul iesise in afara. 

 

Porto a batut penalty-ul, iar meciul s-a incheiat 1 la 1. Dupa regulament in cazul egalului, castigatoarea se decide dupa loviturile de departajare. Tinerii de la FC Porto au fost mai inspirati, au batut excelent toate cele 3 penalty-uri, in timp ce portarul lor a aparat de 3 ori si portughezii merg in sferturi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑