Juventus - Lazio 2-0. Primul eşec pentru oaspeţi, după opt victorii consecutive



 

**VIDEO** Juventus - Lazio 2-0. Primul eşec pentru oaspeţi, după opt victorii consecutive

Juventus s-a impus cu 2-0 în faţa lui Lazio, scor stabilit încă din prima repriză. Carlos Tevez a profitat de neatenţia apărării adverse şi a deschis scorul cu un şut plasat.

Klose ar fi putut egala pentru Lazio, dar reluarea sa din mijlocul careului a fost deviată în corner. Un fundaş a creat faza primei reprize. Bonucci a pătruns nestingherit în jumătatea lui Lazio, nimeni nu l-a atacat decisiv şi Juventus s-a distanţat la 2-0.

Dupa pauză, intrarea lui Candreva a animat jocul lazialilor. Chiellini a comis un henţ în marginea careului, iar Candreva a zguduit transversala din lovitură liberă. Oaspeţii au rămas cu un om mai puţin după eliminarea lui Cataldi pentru un fault asupra lui Tevez.

Chiar şi aşa, tot trupa lui Pioli a avut ultima ocazie. O noua eroare a lui Chiellini, însă Felipe Anderson nu l-a putut învinge pe Buffon şi romanii au suferit prima înfrângere după 8 victorii consecutive.

Pentru torinezi urmează returul din sferturile UEFA Champions League de la Monaco, în direct la Digi Sport 2, miercuri de la ora 21.45. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Padoin, Vidal (Sturaro 84), Pirlo (Pereyra 72), Marchisio, Evra - Tevez, Matri (Morata 58)

Antrenor: M. Allegri

Lazio (4-3-3): Marchetti - Basta, Cana, Mauricio, Braafheid (Candreva 46) - Cataldi, Biglia, Lulic - Anderson, Klose (Ledesma 90+2), Mauri (Keita 66)

Antrenor: S. Pioli

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑