Meciuri cruciale în Divizia Națională! Care echipe se vor duela în ultima etapă din Campionat



Foto: divizianationala.com

Meciuri cruciale şi pentru celelalte echipe în ultima etapă din Divizia Naţională! Sheriff va lupta pentru a obţine medaliile de argint, iar Dinamo Auto pentru a evita zona retrogradării. Saxan Ceadîr-Lunga are şanse să termine campionatul pe locul cinci chiar în primul sezon după promovare.

Pe lângă meciul care ar putea decide campioana Moldovei, Milsami - Dacia, în ultima etapă a Diviziei Naţionale vor avea loc încă trei partide.

Sheriff Tiraspol va întâlni în deplasare Dinamo Auto, la Ternovca. Campioana în exerciţiu este pe locul trei şi mai are şanse să câştige medaliile de argint. Acest lucru se va întâmpla dacă Sheriff va învinge Dinamo Auto, iar Milsami nu va reuşi să obţină cele trei puncte în partida cu Dacia.

Dinamo Auto are nevoie de victorie cu Sheriff pentru a evita zona retrogradării.

Saxan Ceadîr-Lunga ar putea încheia campionatul pe locul cinci, dacă va obţine cel puţin un punct în deplasare cu Academia. Înainte de ultima etapă, echipa din Găgăuzia este la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci, Zimbru, care şi-a încheiat deja evoluţia în Divizia Naţională.

Într-un alt meci din ultima rundă, lanterna roşie, Zaria Bălţi se va duela pe teren propriu cu FC Tiraspol. Echipa din nordul Moldovei nu are nicio şansă să evite zona retrogradării.

Echipele de pe ultimele locuri ar putea evita retrogradarea dacă formaţiile din Divizia A, care au promovat în prima ligă, nu vor obţine Licenţa Naţională sau dacă FMF va decide să mărească numărul de echipe în Divizia Naţională.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑