Kerber, Wozniacki și Watson s-au calificat în sferturi la Eastbourne



 

**VIDEO** Kerber, Wozniacki și Watson s-au calificat în sferturi la Eastbourne

În urma partidelor de miercuri, s-au stabilit meciurile din sferturile de finală de la Eastbourne. Acestea vor fi transmise ÎN DIRECT ȘI ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2. 

Angelique Kerber nu a avut un meci uşor în optimile de la Eastbourne. A cincea favorită a trecut în trei seturi de Alize Cornet, într-un meci care a durat două ore şi jumătate.

Nemțoaica şi-a adjudecat primul set cu 7-5, dar adversara sa a reuşit un act secund aproape perfect în care a cedat doar un game. În decisiv, Cornet a condus cu 5-3, dar Kerber a revenit şi s-a impus în tie-break, 7-3.

Caroline Wozniacki a ajuns si ea în sferturi. Daneza, cap de serie numărul 8, a trecut de Sloane Stephens în două seturi identice, 6-3.

Wozniacki va juca pentru un loc în semifinale contra Camilei Giorgi. Italianca ce a eliminat-o pe Victoria Azarenka în urmă cu doar o zi, a obținut o altă victorie în trei seturi, de această dată în fața britanicei Johanna Konta.

Mai departe merge și Heather Watson. Jucătoarea din Marea Britanie și-a asigurat un loc în sferturi după ce a trecut de a șasea favorită, Flavia Pennetta. S-a terminat 6-7, 6-4, 6-2, dupa o oră și 58 de minute.

Reprezentanta gazdelor va avea viață grea în meciul următor - o înfruntă pe favorita numărul 2, Petra Kvitova. Cehoaica a eliminat-o cu 6-1, 6-4 pe Varvara Lepchenko. 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑