Prima etapă a noului sezon din Premier League va avea loc pe 16 august



 

Cel mai vechi campionat de fotbal din lume se va relua pe 16 august. În această zi este programată prima etapă din Premier League. Primul derbiu din Anglia va avea loc o săptămână mai târziu, când se vor întâlni primele două clasate ale sezonului trecut, Manchester City şi Liverpool. 

Pe 16 august este programată prima etapă din Premier League, în care însă nu se vor juca meciuri foarte tari.

Arsenal va începe noul sezon acasă, în compania formaţiei Crystal Palace. Chelsea va pleca în deplasare la nou-promovata Burnley, iar campioana din Championship, Leicester City, va juca cu Everton. Liverpool se va duela pe teren propriu cu Southampton, formaţie la care va debuta olandezul Ronald Koeman, iar un alt olandez, Louis van Gaal va debuta la Manchester United împotriva celor de la Swansea, meci programat pe "Teatrul viselor". Campioana de anul trecut, Manchester City va pleca în deplasare la Newcastle. A treia echipă promovată, Queens Park Rangers va juca cu Hull City, Stoke va întâlni Aston Villa, West Brom se va duela cu Sunderland, iar West Ham cu Tottenham Hotspur. CARTON OUT.

Primul duel cu adevărat interesant va avea loc pe 23 august, în a doua etapă a campionatului, în care se vor întâlni campioana şi vicecampioana din sezonul trecut, Manchester City şi Liverpool.

Campioana City are cel mai greu start dintre toate echipele. După meciul cu Liverpool, elevii lui Manuel Pellegrini vor juca pe rând cu Arsenal, în deplasare, şi cu Chelsea, acasă, în etapele patru şi cinci.

Alte meciuri importante sunt programate pe 27 septembrie, în etapa a şasea, în care Arsenal va juca cu Tottenham, iar Liverpool va întâlni Everton. Ultima etapă a sezonului viitor din Premier League este programată pe 24 mai 2015. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑