24 de micuți înotători se vor pregăti un an sub supravegherea Cameliei Potec



 

**VIDEO** 24 de micuți înotători se vor pregăti un an sub supravegherea Cameliei Potec

Peste 250 de înotători au luat startul în competiția organizată de Camelia Potec sub denumirea „În căutarea viitorilor campioni". Președintele Federației Române de Natație a pus în joc 24 de premii pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 ani, iar întrecerea s-a dovedit pe măsura așteptărilor.

Câștigătorii vor avea cu ce se mândri. Timp de un an vor fi ajutați și monitorizați de legende ale sportului românesc. Mai mult, vor primi echipament si vor lua parte la cantonamente sub îndrumarea medaliatei cu aur de la Jocurile Olimpice de la Atena.

“Am venit cu această inițiativă, domnul Țiriac a fost încântat și bineînțeles mi-a aprobat această competiție și iată că am reușit nu numai să organizăm o competiție, ci și să avem susținere pentru 24 de copii, timp de un an de zile.”, a spus Camelia Potec.

La concursul organizat cu sprijinul lui Ion Țiriac, câștigătorii primelor probe au fost premiați de Nadia Comăneci: “Este nevoie de această implicare pe care foștii sportivi de performanță o au in această perioadă și mă bucur că am avut ocazia să văd. Chiar dacă vremea n-a fost extraordinar de frumoasă și însorită, văd că este o participare extraordinară și mă bucur pentru acest lucru.”

Ion Țiriac e și el optimist după acest concurs: “Nu ne putem aștepta să fim o Elveție în următorii 2-3 ani, deci trebuie să lucrăm cu ceea ce avem. Dar e îmbucurător că pentru prima dată văd că se seamănă. Până acum numai am cules.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑