Hamilton a abandonat în calificări la Hockenheim, după un accident grav



**VIDEO** Hamilton a abandonat în calificări la Hockenheim, după un accident grav

Probleme mari pentru Lewis Hamilton la Hockenheim, în prima parte a calificărilor pentru Marele Premiu al Germaniei!

Pilotul britanic nu a mai putut controla mașina într-un viraj la stânga și s-a izbit apoi puternic de zidul de protecție al circuitului german (VIDEO AICI), fiind astfel nevoit să abandoneze prematur.

Hamilton a încercat să frâneze pe ultima sută de metri, dar nu a mai putut evita coliziunea cu parapetul, la o viteză de 250 de kilometri pe oră. El a scăpat cu fața curată după accidentul pe care l-a suferit cu 7 minute și 21 de secunde înainte de finalul calificărilor, însă cu toate acestea a făcut imediat analize la centrul medical, pentru a evita orice surpriză neplăcută.

"Sunt ok, dar frânele au cedat!", a reacționat imediat Hamilton, liniștindu-i astfel pe cei din echipa Mercedes, speriați de incidentul produs de britanic. 

></p><p>Steagul roșu și-a făcut apariția la Hockenheim, iar calificările au fost întrerupte pentru aproximativ 15 minute, în momentul în care Hamilton avea al doilea cel mai bun timp.</p><p><strong>Nico Rosberg</strong> a avut cel mai timp (1:17.631), urmat de <strong>Ricciardo</strong> și <strong>Vettel.</strong></p><p>Duminică, Lewis Hamilton va pleca ultimul pe grila cursei din Germania.</p><p><strong><br></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑