Preston - Liverpool, LIVE Digi Sport 1, (17:00). Un fundaș al gazdelor a dat golul verii acum două zile



Liverpool încearcă să găsească cea mai bună formulă pentru sezonul viitor după numeroasele transferuri din această vară.

Cormoranii vor juca al doilea meci de pregătire în compania echipei Preston North End, cu începere de la ora 17:00, confruntare care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Brendan Rodgers are ocazia să își testeze noile achiziții și să se obișnuiască să joace fără Luis Suarez, atacant pe care l-a vândut la Barcelona (DETALII AICI).

În primul joc amical din această vară, Liverpool a pierdut în Danemarca, împotriva lui Brondby, cu 1-2 (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Cu doar două zile înaintea confruntării cu trupa de pe Anfield, un jucător de la Preston a atras atenția presei din Anglia după ce a reușit un gol de zile mari.

Scott Laird a marcat împotriva lui Chorley FC printr-un șut la vinclu de la peste 35 de metri distanță de poarta adversă.

Rămâne de văzut dacă va reuși să repete execuția și în duelul cu vicecampioana Angliei, care va putea fi urmărit ÎN DIRECT de la ora 17:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑