Hagi îl vrea titular în echipa Stelei pe Iancu: "Are toate ingredientele să fie un jucător de nivel înalt"



 

Gică Hagi nu are emoţii în privinţa calificării Stelei în grupele UEFA Champions League. Roş-albaştrii au învins-o cu 1-0 pe Stromsgodset în prima manşă a turului doi preliminar (DETALII AICI).

Dacă se vor califica în turul al treilea, elevii lui Costel Gâlcă vor da piept cu Dinamo Tbilisi sau Aktobe.

"Steaua e Steaua, mentalitatea ei e să se califice în Champions League și să dea Domnul să se califice pentru că e bine, e un club care își propune acest lucru și sper să realizeze", a declarat Gică Hagi.

Kazacii de la Aktobe au învins-o cu 1-0 pe Dinamo Tbilisi în prima manşă a turului doi, dar georgienii speră să întoarcă soarta dublei în meciul retur.

Steaua a mai jucat cu Dinamo Tbilisi şi anul trecut, tot în turul trei preliminar. "Dubla" lui Gabi Iancu din deplasare a adus calificarea Stelei în play-off, iar în retur meciul s-a terminat 1-1. Hagi are încredere în fostul său jucător de la Viitorul şi consideră că el poate fi din nou decisiv pentru campioana României.

"Îl știu, e un băiat căruia îi place să joace fotbal, dacă îi dai timp și spațiu în sensul ca să joace eu zic că poate prinde o formă și mai bună. E un jucător care marchează goluri, e un bun pasator, are toate ingredientele să fie un jucător de nivel înalt", este de părere patronul fostei formații a lui Gabi Iancu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑