Atacul, problema Viitorului. Hagi: “Ce să mai spui la 0-0?“



019 августа 2013

></span></p><p><strong>Viitorul a rămas fără victorie în Liga 1 şi după jocul cu Gaz Metan <a href=(DETALII AICI), iar jocul modest al trupei antrenate de Cătălin Anghel l-a nemulţumit pe Gheorghe Hagi.

Finanţatorul a părăsit supărat stadionul din Chiajna. După patru meciuri, Viitorul are doar două puncte şi un golaveraj rușinos: 1-6.

“Ce să vorbim? N-avem ce. Acesta este meci despre care să comentăm? Nu, la 0-0 nu mai este nimic de zis“, a fost reacția lui Hagi, vizibil iritat.

În schimb, jucătorii au fost volubili.

“Obiectivul nostru este clasarea pe unul dintre locurile 5-10, iar noi sperăm să-l îndeplinim. Cred că este posibil“, a spus portarul Buzbuchi, parcă mai mult pentru a se autoîncuraja.

“Normal că sunt nemulțumit, pentru că eu cred că puteam să luăm cel puțin un punct etapa trecută la Cluj și puteam câștiga și meciul acesta“, a spus și antrenorul Anghel.

Pentru a-şi îndeplini obiectivul, Viitorul şi-a asigurat serviciile lui Mircea Axente. Atacantul în vârstă de 26 de ani este aşteptat cu braţele deschide de către noii săi colegi pentru a suplini plecările lui Chiţu şi Alibec.

“Este un jucător valoros, care a evoluat la echipe cum ar fi Timișoara și Dinamo, așa că sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele“, a concluzionat Nicolae Dică.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑