Rafael Nadal triumfa si la Cincinnati: L-a invins la limita pe Isner! Cine a castigat la feminin



019 августа 2013

 

Rafael Nadal este cel mai in forma jucator de tenis al momentului. Spaniolul a cucerit al doilea titlu de Masters consecutiv. Dupa cel de a Montreal de acum o saptamana, aseara Nadal s-a incoronat rege si la turneul de la Cincinnati. In concursul feminin a castigat jucatoarea din Belarus, Victoria Azarenka.


Spaniolul Rafael Nadal si-a adaugat ieri in palmares un nou titlu din seria Masters, al 26-lea din cariera, dupa ce l-a invins in finala de la Cincinnati, pe americanul John Isner, cu un dublu de 7 la 6.


Turneul de la Cincinnati este al 59-lea castigat de Nadal in cariera. Victoria il va propulsa doua locuri mai sus in clasamentul mondial, astfel ca de saptamana viitoare, ibericul va ocupa pozitia secunda. Noaptea trecuta s-a stabilit si castigatoarea in finala feminina de la Cincinnati. Dupa un meci care a durat doua ore si jumatate, Victoria Azarenka s-a impus in trei seturi in fata actualei lidere mondiale, Serena Williams. Desi americanca a jucat bine, sportiva din Belarus a speculat orice pas gresit si a invins cu 2 la 6, 6 la 2 si 7 la 6.


La finalul partidei, Azarenka a sarbatorit cu sampanie.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑