Debut cu succes pentru Mourinho la Chelsea! Borussia Dortmund, insa, s-a chinuit in campionat



019 августа 2013

 

Debut cu succes pentru Jose Mourinho in noul sezon al campionatului Angliei. Echipa sa Chelsea Londra a invins cu 2 la 0 in fata noupromovatei Hull City. In Germania, Borussia Dortmund a jucat si ea in fata unei echipe ce a promovat, obtinand o victorie chinuita.


Revenit la Chelsea dupa aventurile sale la Inter si Real Madrid, Jose Mourinho a inceput cu dreptul in Anglia. Aristocratii au inalnit in meciul de debut formatia Hull City pe care au invins-o cu 2 la 0. Chelsea putea deschide scorul inca in minutul 6, dar Frank Lampard a ratat o lovitura de la 11 metri, sutul sau fiind parat de portar.

 

Totusi aristocratilor nu le-a luat mult timp pentru a marca. Chelsea a facut 1 la 0 dupa golul lui Oscar din minutul 12. Putin mai tarziu era deja 2 la 0. Mijlocasul nationalei Angliei, Lampard, s-a revansat pentru penalty-ul ratat din primele minute si a transformat impecabil o lovitura libera in minutul 24.


Dupa aceasta insa toate eforturile aristocaratilor au fost zadarnice. Nou promovata Hull City s-a aparat bine, iar meciul s-a incheiat 2 la 0. 

 

Tot aseara in Germania, finalista Ligii Campionilor, Borussia Dortmund, s-a chinuit mult pentru a o invinge cu 2 la 1, pe noupromovata Eintracht Braunschweig. Dupa mai multe ocazii, Dortmund a deschis scorul abia in minutul 75, prin Jonas Hofmann, care a intrat in teren 7 minute mai devreme.


Apoi acelasi Hofmann a obtinut un penaty, iar Marco Reus a marcat pentru 2 la 0, in minutul 86. Imediat a venit replica oaspetilor. In urma unui corner, Kevin Kratz a deviat cu capul, iar mingea l-a atins pe atacantul gazdelor, Robert Lewandowski, si a intrat in poarta.

 

S-a incheiat 2 la 1, iar victoria o propulseaza pe Borussia Dortmund pe primul loc in Germania dupa 2 etape.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑