Seara loviturilor libere. Gol superb pentru adversarul Astrei, Soriano. Cele mai tari reuşite din UEL



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Seara loviturilor libere. Gol superb pentru adversarul Astrei, Soriano. Cele mai tari reuşite din UEL

Goluri de cinci stele, faze-spectacol, execuţii de mare clasă. Nimic nu a lipsit din prima etapă a fazei grupelor din Europa League, în direct la Digi Sport.

Reuşita serii i-a aparţinut spaniolului Jonathan Soriano, care a salvat un punct pentru Sazburg în meciul de pe teren propriu cu Celtic, în grupa în care Astra ocupă ultimul loc, după înfrângerea cu Dinamo Zagreb, scor 1-5 (VIDEO AICI).

Şi danezul Simon Kjaer a avut o super execuţie din lovitură liberă, cu care a Lille a obţinut un punct contra lui Krasnodar, scor 1-1. În Anglia, Wolfsburg a redus din proporţiile dezastrului pe arena lui Everton graţie şutului de senzaţie al lui Ricardo Rodriguez.

FC Zurich a marcat golul de 2-2 în Cipru, contra lui Apollon, în urma numărului de magie al ivorianului Gilles Yapi-Yapo. Elveţienii au oferit însă şi gafa serii. Au pierdut din cauza unei serii de erori incredibile, care a culminat cu autogolul lui Koch, în momentul în care se aflau în superioritate numerică.

Dinamo Moscova a învins-o la Atena pe Panathinaikos (2-1) şi datorită super pasei lui Kuranyi pentru Kokorin, care a deblocat tabela.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑