Steaua şi Dinamo Kiev au început lupta pentru primul loc: "Obiectivul e primăvara europeană"



019 сентября 2014

 

**VIDEO** Steaua şi Dinamo Kiev au început lupta pentru primul loc:

Cu victorii la scor în prima rundă, Steaua şi Dinamo Kiev au început deja lupta pentru primul loc din grupa de Europa League. Următoarea etapă programează duelul direct. Ultima oară când a jucat la Kiev cu Dinamo, Steaua a învins cu 4-1. A fost şi ultima victorie reuşită de roş-albaştri în grupele UEFA Champions League, în 2006.

Steaua nu scapă de Dinamo nici în Europa - ucrainenii de la Kiev au învins-o cu 3-0, în Portugalia, pe Rio Ave (VIDEO şi DETALII AICI) şi se anunţă a fi principala rivală la prima poziţie din grupa J a Europa League.

"Dinamo Kiev are o echipă foarte bună şi vom vedea ce se va întâmpla la momentul respectiv", a declarat Costel Gâlcă.

"Steaua şi Dinamo Kiev se vor bate pentru primul loc din grupă. Mă bucur că am început cu cele 3 puncte câştigate", a afirmat şi Helmuth Duckadam.

"Primăvara europeană e obiectivul nostru şi încercăm să-l îndeplinim pas cu pas", a spus şi Raul Rusescu, autorul unei "duble" cu Aalborg.

Pe Steaua o aşteaptă în următoarea etapă europeană chiar cel mai greu meci din grupă - deplasarea de la Kiev, de pe 2 octombrie.

"E o grupă destul de grea şi se poate întâmpla orice. Noi sperăm să mergem mai departe", a decalrat Alex Chipciu.

Steaua s-a impus, în prima partidă din grupele Europa League, cu 6-0 în faţa danezilor de la Aalborg (VIDEO şi DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑