Houssine Kharja, prezentat oficial la Steaua: "Sunt foarte fericit! Am ajuns la un club mare din Europa"



019 сентября 2015

 

**VIDEO** Houssine Kharja, prezentat oficial la Steaua:

Houssine Kharja (32 de ani), cel mai recent transfer al Stelei, a fost prezentat oficial de roș-albaștri într-o conferință de presă, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

"Sunt foarte fericit că mă aflu aici. Steaua e un club mare în Europa, vreau să-i mulțumesc domnului Cosmin Olăroiu și staff-ului său tehnic, care mi-au vorbit foarte frumos despre Steaua. Sunt foarte mândru că o pot reprezenta pe Steaua, vreau foarte mult să joc bine, nu doar pentru că Steaua m-a vrut, ci și pentru că mi-am dorit să vin să trăiesc o experiență nouă.

Mirel a fost un jucător uriaș, sper să aibă și ca antrenor cariera pe care a avut-o ca fotbalist. Sper să pot ajuta echipa cu experiența mea. Nu văd așteptările care există ca pe o presiune, eu o iau ca pe o stimulare", a afirmat Houssine Kharja, la prezentarea oficială în tricoul Stelei.

Marocanul a dezvăluit şi care sunt obiectivele sale la noua echipă.

"Am început bine aici, am fost bine primit de noii mei colegi și de conducere. Îl cunoșteam pe fratele lui Sulley, din Italia (n.r. Muntari). Am văzut un pic și orașul, dar principalul meu obiectiv este să mă adaptez, să mă concentrez la fotbal. Echipa are mulți jucători tineri, aflați la început de carieră.

Suntem cei mai buni din România, nu trebuie să avem presiune, trebuie să fim mândri că reprezentăm acest club. Trebuie să ne dorim să facem performanță. Eu nu trebuie să le zic ceva neapărat, trebuie doar să ne ajutăm reciproc", a mai declarat Kharja.

La 32 de ani, marocanul are în CV echipe de top din Serie A TIM, precum Inter, AS Roma și Fiorentina. La echipele din Italia, Kharja a evoluat alături și de trei jucători români: Cristi Chivu, Bogdan Pătrașcu și Paul Codrea.

Kharja va purta tricoul cu numărul 14 la Steaua.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑