Primele declaraţii ale lui Rădoi, după transferul lui Kharja. Când va debuta marocanul la Steaua



019 сентября 2015

**Primele declaraţii ale lui Rădoi, după transferul lui Kharja.** Când va debuta marocanul la Steaua

Steaua şi-a prezentat oficial, în direct la Digi Sport 3, cel mai recent transfer. Houssine Kharja (32 de ani) este ultima achiziţie a campioanei, iar Mirel Rădoi a avut numai cuvinte de laudă la adresa noului său elev. 

"E un jucător care nu mai trebuie prezentat, dar mă bucur că în sfârșit a venit printre noi și ne poate ajuta la îndeplinirea celor trei obiective, mă refer la cele interne. Aș vrea să-i mulțumesc lui Oli, că m-a ajutat foarte mult, impresarului care e prieten cu Houssine și ne-a ajutat foarte mult.", a afirmat Mirel Rădoi.

Antrenorul roş-albaştrilor se aşteaptă ca mijlocaşul marocan să se integreze cât mai repede în angrenajul echipei.

"Aveam nevoie de un jucător cu CV-ului și cu personalitate lui în joc. Avem nevoie de jucători ca el, care să țină mingea, să dezechilibreze o apărare adversă. Nu trebuie să așteptăm ca Houssine să decidă fiecare meci. El trebuie să intre cât mai repede în angrenajul echipei, după care putem să avem așteptări de la ei. Dacă nu va fi ajutat de colegi, va fi greu și pentru el să se integreze și să aibă evoluțiile pe care toată lumea le așteaptă.", a mai spus Rădoi.

Tehnicianul a dezvăluit că Houssine Kharja reprezintă de mult timp o ţintă pentru campioana României.

"Îl urmărim de mult, pe undeva îmi pare rău că nu am forțat lucrurile mai devreme. Aveam mijlocași centrali, Neagu, erau Sulley, Breeveld, Tahar. Am încercat să transfer jucători care știau campionatul românesc, plus că situația lui nu era clară, avea alte oferte și era greu să ne luptăm din pucnt de vedere oficial. A acceptat ce i s-a propus și mă bucur că banii nu au contat pentru el. Avem momente în care intrăm în jocul adversarului și atunci am încercat, prin aducerea unor jucători, de a încerca să dăm puțină personalitate în joc.", a mai declarat Rădoi.

Tânărul antrenor al Stelei a mai spus că fotbalistul de 32 de ani va debuta în tricoul roş-albastru în partida cu Chiajna.

"Prin experiența lui Houssine putem rezolva această problemă pe care o avem. După negocierile cu el, contractul a fost semnat în câteva minute. El va arăta că este un jucător foarte important, în primul rând pentru noi, iar prin evoluțiile lui cred că le va arăta și celorlalți de ce are acest CV, de ce a jucat la echipele la care a jucat, și sunt convins că va deveni un jucător important în Liga 1. Vom vedea dacă va începe titular sau va intra pe parcursul partidei (n.r. cu Chiajna). Houssine poate juca mijlocaș în spatele vârfului sau atacant.", a încheiat Rădoi.

Steaua - Concordia Chiajna e luni, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑