Cei mai buni ciclişti, premiaţi de FIC în cadrul unei gale organizate la Abu Dhabi



019 октября 2016
Foto: uci.ch
Federaţia Internaţională de Ciclism a premiat laureaţii din acest an. Gala a fost organizată la Abu Dhabi după încheierea Campionatului Mondial de Ciclism.
În cadrul evenimentului au primit distincții și trofee 24 de ciclişti. Printre aceştia slovacul Peter Sagan şi daneza Amalie Dideriksen, campioni mondial de ciclism pe şosea, germanul Tony Martin şi americanca Megan Guarnier, campioni la contratimp individual. Trofeu a primit şi campionul olimpic de la Rio de Janeiro, belgianul Greg van Avermaet.
"Am fost fericit să fiu pe această scenă. Cred că am avut cel mai bun an din carieră. Am obţinut o mulțime de victorii. Cred că titlul de campion olimpic este mai presus de toate. În general, a fost un an foarte bun, în care am fost la cel mai înalt nivel", a spus campionul olimpic, Greg van Avermaet.
"2016 a fost an incredibil pentru ciclism. Am organizat toate evenimentele importante, Turul Franţei, Turul Italiei. Poate că nu a fost mare spectacol, dar totuşi aceste curse s-au desfăşurat cu succes", a spus preşedintele FIC, Brian Cookson.
Gala Laureaților sezonului internațional de ciclism a fost organizată în ajunul Turului Abu Dhabi, care îl și încheie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑