Marian Hossa a marcat al 500-lea său gol în NHL



019 октября 2016
Foto: alchetron.com
Marian Hossa a reuşit o performanţă de invidiat în Liga Nord-Americană de hochei pe gheață! Jucătorul slovac a marcat al 500-lea său gol în NHL.
Componentul formaţiei Chicago Blackhawks a reuşit să atingă această bornă după ce a înscris un gol în partida cu Philadelphia Flyers.
Hossa a devenit al 44-lea jucător care marchează 500 de goluri în Liga Nord-Americană de hochei. Golgheterul all-time din NHL este Wayne Gretzky, care a marcat de-a lungul carierei 896 de goluri.
Echipa lui Marian Hossa, Chicago Blackhawks a reuşit să se impună la final în faţa formaţiei Philadelphia Flyers cu scorul de 7-4.
Deţinătoarea Cupei Stanley, Pittsburgh Penguins, a fost din nou învinsă. După Colorado Avalanche, de această data victorioasă în fața "pinguinilor" a fost Montreal Canadiens, scor 4-0.
Minnesota Wild a obţinut a doua victorie consecutivă după înfrângerea din prima etapă. Wild s-a impus în fața lui Los Angeles Kings cu scorul de 6-3.
Într-o altă partidă, campioana sezonului regulat de anul trecut, Washington Capitals, s-a impus în faţa formaţiei Colorado Avalanche cu 3-0.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑