Naţionala Moldovei a încheiat cu o remiză evoluţia din acest an (VIDEO)



 

Naţionala Moldovei a încheiat cu o remiză evoluţia din acest an! "Tricolorii" au terminat la egalitate, scor 1-1, partida amicală cu Lituania, jucată la Chişinău. Meciul a fost unul istoric pentru fotbalul moldovenesc. Henrique Luvannor a debutat la naţională şi a devenit oficial primul brazilian care a jucat pentru reprezentativa Moldovei.

Henrique Luvannor a jucat în partida amicală cu Lituania 84 de minute şi a avut o prestaţie onorabilă. La finalul meciului atunci când a fost schimbat, brazilianul naturalizat a fost aplaudat de tot stadionul.

"Nu m-am aşteptat la aşa ceva. Nu am cuvinte să spun ce s-a întâmplat. A fost ceva fantastic, vreau să le mulţumesc suporterilor. Sunt fericit că am jucat primul meci şi cred că am evoluat bine", a declarat fotbalistul.

Moldova a dominat în primele 35 de minute, însă Lituania a fost cea care a deschis scorul prin Mindaugas Kalonas. Oaspeţii şi-au putut dubla avantajul la finalul reprizei, atunci când Mikoliunas a scăpat singur cu portarul, dar Cebanu a respins în corner.

"Mi-a plăcut cum am început meciul. Primele 20-25 de minute a fost peste ei. Aşa trebuie de început orice meci de pe teren propriu", a menţionat căpitanul naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu.

"Tricolorii" au reuşit să egaleze abia în minutul 71. Luvannor a şutat puternic la colţul lung, mingea a nimerit în bară, însă primul la reluare a fost Ioniţă.

"O victorie era mai frumos, dar trebuie să ne mulţumim şi cu un egal. Trebuia să marcăm în prima repriză, dar am ratat şi ne-am creat probleme", a adăugt jucătorul Artur Ioniţă.

"Poate nu a fost cel mai bun joc al naţionalei. Totuşi diferă un meci amical de unul oficial. Până la urmă cred că este un rezultat bun", a subliniat selecţionerul Moldovei, Ion Caras.

Pe lângă Luvannor la naţională a debutat şi mijlocaşul lui FC Costuleni, Vladislav Ivanov.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑