Burleanu nu știe la ce echipă joacă Hoban: "Bine că sunt chemat la națională"



 

**VIDEO** Burleanu nu știe la ce echipă joacă Hoban:

România a continuat parcursul bun din finalul acestui an, reușind să câștige și amicalul cu Danemarca de pe Arena Națională, scor 2-0 (DETALII AICI).

Integralist în partida cu nordicii, Ovidiu Hoban a lăsat o impresie foarte bună. Cu toate acestea, președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu știa în urmă cu o lună că mijlocașul evoluează în Israel, la Hapoel Be'er Sheva.

"Nu contează lucrul acesta, important este că sunt aici și că am câștigat. Să fim sănătoși și să jucăm cât mai mult la cluburile noastre! Mă bucur că am continuat pasa bună din meciul cu Irlanda de Nord și sper ca de acum înainte să arătăm o altă față a României. Nu contează cine marchează, din punctul meu de vedere poate să înscrie și Pantilimon, important e să câștigăm", a spus fostul jucător al Petrolului, la finalul meciului de marți seara.

Ovidiu Hoban spune că danezii au dat o replică foarte bună la București, deși tricolorii s-au impus în final la o diferență de două goluri.

"Danemarca este o echipă foarte bună, la un mom dat chiar credeam că o să avem mari probleme, dar până la urmă am reușit să câștigăm. Nu știu dacă suntem mai ofensivi, poate dorința de a câștiga, poate asta ne face să fim așa. Nu știu dacă se vede stilul domnului Iordănescu, poate că încă a fost un timp prea scurt. Totuși, a venit cu forțe proaspete ca să zic așa și poate se vede între noi o altă atitudine, nu știu", a mai afirmat Hoban.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑