A trăit derby-urile și ca jucător și ca antrenor și recunoaște: “În ultimii ani, Steaua a avut un plus”



 

dinamo steaua  22.11.2015**VIDEO** A trăit derby-urile și ca jucător și ca antrenor și recunoaște: “În ultimii ani, Steaua a avut un plus”

Dinamo – Steaua se joacă duminică în Ștefan cel Mare și gazdele vor prima victorie în ultimii cinci ani în derby, pe teren propriu. Unul dintre cei mai mari dinamoviști, care a participat la duelurile cu Steaua și ca jucător și ca antrenor, spune că în ultimii ani campioana a fost mai bună în duelurile directe.

Ioan Andone a vorbit prin telefon în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, despre derby-ul de duminică și crede că starea gazonului, una deloc bună, e în defavoarea gazdelor.

“E foarte greu să prevezi ceva. Dinamo poate să bată, indiferent de ce probleme are. Dar terenul arată cum nu arată. Arată penibil. Mă uitam pe teren, era jumate ars. Pentru Dinamo e o problemă asta. Joacă acasă și trebuie să căștige. Steaua, dacă face egal, e un rezultat pozitiv.

Până la urmă, nu-i foarte important terenul, dar e unul dintre amănuntele importante. Că joacă amândouă pe același teren. Dar e important pentru echipa gazdă terenul. Sunt convins că Mircea Rednic vrea construcție.”, a spus Andone.

Dinamo a învins-o ultima oară pe Steaua în campionat în aprilie 2011, în Ghencea, 1-0, iar în Ștefan cel Mare în octombrie 2010, 2-1. De atunci, în opt jocuri din Liga 1, Steaua s-a impus de șapte ori, înregistrându-se și o remiză. Au mai fost și trei dispute în Cupă, finala din 2011 câștigată de Steaua, 2-1, și semifinalele din 2014, 5-2 în tur pentru Steaua, 1-1 în retur.

Andone crede că acum seria de 11 meciuri fără înfrângere a rivalilor se poate încheia: “Dinamo – Steaua cred că acum e echilibrat, după atâția ani. Nu prea a fost în ultimii ani echilibrat, Steaua a avut în plus.”

În vârstă de 55 de ani, Andone a jucat la Dinamo între 1983 și 1990, antrenând gruparea din Ștefan cel Mare între 2003 și 2005 și 2010 și 2011.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑